Boot Holland 2020 - 7 t/m 11 februari 2020

Dé aftrap van het nieuwe vaarseizoen!

Tijdens Boot Holland 2020 presenteert North-Line Yachts samen met het zusterbedrijf Kuster Yachts een 6-tal gebruikte en nieuwe schepen.  

 

Naast de nieuwe Kuster 38 zal ook de nieuwe recent afgebouwde North-Line 37 Wheelhouse te zien zijn. Dit schip is stijlvol en elegant te noemen, maar ook sportief en klassiek. Deze North-Line is een verschijning op het water die menig hoofd zal doen omdraaien. De hoge doorlopende reling in combinatie met het brede gangboord, geeft een fijn gevoel van veiligheid. Tevens zal de in 2019 nieuw gebouwde Intercruiser 34 voor bezichtiging beschikbaar zijn. 

 

Naast nieuwe schepen zullen er tijdens de show ook een aantal gebruikte schepen aanwezig zijn welke momenteel in de verkoop worden aangeboden. Het betreft hier 2 Kuster A-38 schepen en een wel zeer goed onderhouden Kuster A-47. Mocht u alvast meer informatie  willen weten over deze schepen dan verwijzen wij u graag naar onze verkoop website

 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare reisgenoot voor op het water. Kom dan langs tijdens Boot Holland in de Saksenhal bij standnummer 3121. Wij vertellen u graag meer over de North-Line modellen.

 

Voor meer beurs informatie kunt u terecht op de website https://boot-holland.nl

North-Line Yachts | Kelvinstraat 2D | 8861 ND HARLINGEN | Tel. +31 (0)517 391054

© 2014 North-Line Yachts | Links | Realisatie: Think Twice