Motorboot Sneek Voorjaarshow 2020 afgelast

Motorboot Sneek , een unieke botenshow in Sneek is afgelast!

De verspreiding van het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Helaas ontkomt Motorboot Sneek hier ook niet aan. Volgens het RIVM wordt het risico op besmetting te groot om nog langer verantwoord grote evenementen te laten plaatsvinden. We zien ons dan ook genoodzaakt de komende show van 3, 4 en 5 april te annuleren.

 

Motorboot Sneek is een unieke botenshow in Sneek, inmiddels uitgegroeid tot de grootste motorjachten show van het Noorden. Het event vindt plaats op locatie van de organiserende werven die u gedurende het evenement allemaal kunt bezoeken. Zo maakt u in één keer kennis met alle verschillende jachten én krijgt u direct een ‘kijkje achter de schermen’. Op elke locatie wordt u onder het genot van een hapje en drankje ook geïnformeerd over de laatste trends en noviteiten. Opgeteld is Motorboot Sneek hét event voor het vinden van uw droomboot!

 

Tijdens de voorjaars editie op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april is een record aantal deelnemers aanwezig. Naast zes watersportbedrijven uit Sneek, zijn elf werven waaronder Kuster Yachts / North-Line Yachts te gast. De gratis botenbeurs biedt een divers aanbod van ruim 400 nieuwe en gebruikte motorboten en wij zullen bij Jansma Jacht op 't Ges in Sneek een tweetal schepen presenteren. 


Op www.motorbootsneek.com staan alle zeventien deelnemers en hun aanbod vermeld. Bezoekers kunnen op de website – op basis van hun persoonlijke voorkeur – een eigen route uitzetten. Er zijn drie opties: polyester, stalen en gebruikte motorjachten. Motorboot Sneek is op 3, 4 en 5 april dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

 

Kijk voor meer informatie op www.motorbootsneek.com

North-Line Yachts | Kelvinstraat 2D | 8861 ND HARLINGEN | Tel. +31 (0)517 391054

© 2014 North-Line Yachts | Links | Realisatie: Think Twice