Bezoekers blijven welkom op afspraak!

Aangepast bezoekersbeleid Corona

 

Het Coronavirus (COVID-19) houdt ons allemaal in zijn greep. Inmiddels heeft de overheid de nodige maatregelen wederom aangescherpt om verdere verspreiding van het virus te minimaliseren. 


Wij bij North-Line Yachts doen er ook alles aan om de gezondheid van u én onze medewerkers op de eerste plaats te zetten. Voor alsnog mogen wij, in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM, onze werkzaamheden blijven verrichten. In het belang van u en onze medewerkers hebben wij besloten de nodige maatregelen te treffen. 


Wij willen u vriendelijk doch dringend verzoeken om vanaf heden het volgende beleid in acht te nemen: 


* Een bezoek aan onze werf is momenteel alleen mogelijk op afspraak.

* Onze vaste ligplaatshouders kunnen buiten kantoor uren gebruik blijven maken van het automatische toegangssysteem om hun boot te bezoeken. 
 
* Tot nader order schudden wij, in overeenstemming met de richtlijn van het RIVM, geen handen en willen wij u vragen 1,5 meter afstand te houden van elkaar én van onze medewerkers.


 * Voelt u zich grieperig en/of heeft u koorts? Kom dan niet naar ons werfterrein, om zowel andere bezoekers als onze medewerkers te beschermen.

 

* Voor vragen en/of het maken van afspraken, willen wij u verzoeken uitsluitend telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Dit is mogelijk via 0517 391054 of info@north-line.nl

 
Wij zijn ons ervan bewust dat bovenstaand beleid u wellicht kan belemmeren tijdens het winter-klaar maken van uw schip. Toch rekenen wij op uw begrip. Door het hanteren van bovenstaand beleid kunnen wij u zolang mogelijk de service blijven bieden die u van ons gewend bent.

Ervan uitgaande u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. 


Met vriendelijke groet,
Sipko van Sluis
Directeur North-Line Yachts

North-Line Yachts | Kelvinstraat 2D | 8861 ND HARLINGEN | Tel. +31 (0)517 391054

© 2014 North-Line Yachts | Links | Realisatie: Think Twice