North-Line Yachts neemt Consonant Yacht over.

Nieuwe uitdaging voor North-Line Yachts.

Het in Vriezenveen gevestigde Consonant Yachts heeft de afgelopen tien jaar ruim zeventig Kusters- en Noaber motorjachten op de markt gebracht. Vorig jaar is Consonant Yachts in zwaar weer terecht gekomen en zijn de activiteiten overgenomen door een club van Kustereigenaren. Afgelopen periode is deze club van eigenaren onder leiding van Herman van der Most op zoek gegaan naar een nieuwe partij om de bouw en onderhoud van de Kusters en Noabers voort te zetten.

 

Sipko van Sluis, directeur van North-Line Yachts, is blij met de overname. "Consonant Yachts heeft een uitstekende positie binnen het hogere segment en heeft een gevestigde naam in de stalen jachtbouw en is derhalve een zeer goede aanvulling op de bestaande activiteiten van North-Line Yachts. Wij bedienen nu het hogere segment van snelvarende, zeewaardige motorjachten in polyester gebouwd. Met de komst van Consonant Yachts brengen we een verbreding aan in ons aanbod door nu ook zeewaardige waterverplaatsers in staal aan te bieden. Iedereen die op zoek is naar een zeewaardig jacht in polyester of staal, langzaam of snelvarend in het hogere segment kan bij ons terecht".

Consonant Yachts zal invoegen in de bestaande organisatie van North-Line Yachts in Harlingen. Alle Kuster- en Noabermodellen van 31 t/m 47 ft zullen opnieuw op de tekentafel komen te liggen. Er zullen in samenspraak met een aantal eigenaren de nodige aanpassingsvoorstellen worden gedaan. Uiteraard zal de hoogwaardige kwaliteit, zeewaardigheid en de unieke uitstraling van alle modellen intact blijven. Naast de bouw van nieuwe jachten kunnen huidige Kustereigenaren bij de werf in Harlingen terecht voor winterstalling, ligplaatsen of onderhoud. Ook aanpassingen aan bestaande interieurs, grotere refitklussen en aanpassingen op motorisch en/of elektrisch gebied kunnen door de werf worden verzorgd.

Voor meer informatie over Consonant Yachts  klik hier.

North-Line Yachts | Kelvinstraat 2D | 8861 ND HARLINGEN | Tel. +31 (0)517 391054

© 2014 North-Line Yachts | Links | Realisatie: Think Twice